Ghost bikes

Wij zijn dealer van Ghost-bikes. Dit Duitse merk levert een volledig assortiment van fietsen: stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen.

Meer info: www.ghost-bikes.com

Keola

Ook zijn wij dealer van KEOLA elektrische fietsen.  De KEOLA Texel dames- of herenmodel is ideaal voor de veeleisende fietser. Met een volledig aluminium frame en zijn krachtige 250 Watt motor, is de KEOLA Texel een echte kilometervreter. Door de toepassing van een hypermoderne 36 Volt LifePo4 batterij heeft deze fiets een ruime actieradius en staat niets een lange tocht in de weg. Door het gel-zadel en comfortabele vering is fietsen met de KEOLA Texel een feest! De KEOLA Texel is een robuust stukje vakwerk; frame met interne bekabeling, een gesloten kettingkast met een Nexus versnellingsnaaf of een open kettingkast met derailleur-versnelling en o.a. vering op de voorvork en in de zadelpen. Bepaal uw ideale zitpositie door het in hoogte en diepte verstelbare stuur. Door de krachtige motor heeft u met de KEOLA Texel altijd de wind mee!

Deze elektrische damesfiets met lage instap is uiterst comfortabel voor toertochten en is wendbaar en licht als stadsfiets.

Meer info: www.keola-ebikes.com

Andere merken

Naast fietsen van de merken Ghost en Keola kunnen we ook diverse andere merken (Gazelle, Batavus, Sparta, Koga, Giant, Cortina, Cannondale, Pinarello en Stevens) leveren. 

Ghost elektrische huurfiets

Ghost elektrische fiets